iyi ki doğdun iyi ki varsın

Prenses merhaba, biliyorum geç kaldım yazmak için kusuruma bakma. Öncelikle şunu yazmak istiyorum, iyi ki doğdun prenses iyi ki varsın, nice yaşlara güzelkız. Kendi ellerimle doğum günü hediyesi vermek isterdim sana, ama nasip değilmiş henüz, halbuki ne güzel bir hediye düşünmüştüm senin için. Kimbilir belkide başka bir doğum gününe nasip olur. Ama umarım bu hediyenide beğenmişsindir. Uzun süre düşünmüştüm kafama atamayacağın bir hediye bulmak için. Yapıştırırken canımız cıktı ama değdi.;) polise bile yakalandık, ama karışmadılar sağolsunlar. Kimse anlamasın diye çok uğraşmıştım umarım kimse anlamamıştır sana olduğunun. Sana haykırmak istediklerimi, kendim gibi o küçük harflerin içine sıkıştırmıştım sevgim kadar büyük harflerle, iyi ki doğdun iyi ki varsın demiştim. Geçenlerde kontrol ettim sağlam mı diye yoksa yırttın mı falan diye, bir şey olmamış çok şükür, yalnız küçük kızlar sahiplenmişler herhalde senden önce, isimlerini yazmışlar köşelerine.

Prenses, seni görüp de konuşamadığım her günün gecesi artık çekilmez oluyor benim için. Bu kadar yakınımdayken sana anlatamadan hislerimi geçip gitmek her akşam dayanılmaz bir acı ile intikam alıyor sanki benden. Neden konuşmadın ki diye falakaya yatırıyorlar beni. Çok özledim seni, inan rahatsız oluyorum bile desen kabulum, sesini duymaya muhtacım artık. Ne okul umurumda ne de yaşamak zorunda olduğum hayatım. Ama seninle konuşmaya çalışmak, uğruna paketlerce siğara içilip saatlerce düşünmek demek. Ağzından çıkacak her kelime için yıllarımı verirdim bir bilsen. Ama kötü bir söz çıkacak diye ödüm kopuyor. Ahh ne var bi tebessüm etsen, koşmak için sana, bir buseni göstersen. Bilirim inan kıymetini, sığdıramam seni yere göğe, yüreğimi çıkarır seni koyarım yerine. Bugün kantinde geçip gittin ya yanımdan, sanki bağlamıştın yürepimi ayaklarının altına, her adımın canımı yakarak geçti bilmedin. Bi an karşımdaki ile ne konuştuğumu unuttum. Yine takmıştım tüm zarafetini al al olmuş yanaklarına. Bilirim yaradan hata yapmaz, ama bir meleğin zaafı olabilirsin, rabbim bir kula bu kadar güzellik nasip etmez, muhtemelen yanlışlıkla dünyaya gelmiş bir perisin.

Eyy peri, bilki bu berduş, sana bir merhaba diyebilmek için yanıp tutuşmakda, bilirim sen de gelip demezsin. Zaten ne pastahaneye geldin nede balkona çıktın bir akşam üstü. Seni ilk gördüğümde öğle idi, işte o vakitten sonra kader bana küstü. Yarım yamalak yaşadığım hayatım artık çekilmez oldu prenses. Sana gelmek istiyorum, sana seni seviyorum demek istiyorum.

İnşallah en kısa sürede seninle tekrar konuşabilecek cesareti toplayabilirim, ahh ne var azıcık yardım etsen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.